For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Hjellemarka II - felt B10

previous
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
next

Naturperle på Søfteland

Prosjektet Hjellemarka II B10 ble ferdigstilt i 2017 og består av:
Fem leilighetsbygg i to etasjer m/sokkeletasje med til sammen 29 leiligheter og to rekkehusenheter med tilsammen 9 rekkehus.


• 2, 3 og 5-roms selveierleiligheter fra 44 m2 til 110 m2(BRA).
• Gode solforhold
• Gangavstand til skole, barnehage og nærbutikk
• Flotte tur og rekreasjonsmuligheter

 

I utbyggingsområdet Hjellemarka har vi tatt utgangspunkt i å skape gode boliger og funksjonelle, private uteområder. Effektive planløsninger gjør at vi fjerner unødvendig gulvplass, og gjør rommene mer fleksible. Samtidig beholder vi effekten av åpne og lyse rom ved bruk av blant annet store vindusflater. Flere av rommene er også gjennomlyste, slik at vi fanger både morgenlyset og kveldslyset i samme rom.


Uttrykket på byggene er basert på et variert formspråk, som gir liv til bomiljøet. Vi har valgt å bruke impregnert eller sort trekledning på hovedvolumet, mens inntrekk har en lysere eller hvit overflate.
De private uteplassene i første etasje i rekkehusene er romslige og har direkte utgang fra stue/kjøkken, og boligenes utforming gjør de solrike og med flott utsyn.

 

Terrassene i leilighetsbyggene lager varierte uterom, fleksible fellesområder og godt utsyn fra hver enkelt bolig. Alle leiligheter i andre etasje har egen trapp opp til boligen.