For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

B&L Konsern

Bøe & Lepsøy konsernet består av følgende selskap:

 • 27,orig

  Vestafjell er totalleverandør av bygg-, grunn-, gartner og entreprenørtjenester. Vestafjell AS er et entreprenørselskap med over 70 års erfaring. Selskapet tilbyr markedet en solid, regional aktør med over 100 ansatte. Vestafjell har gjennom sitt opphav bygget opp erfaring innen bygg- og maskinentreprenørvirksomhet siden 1939.

   

  Etter fusjonen med Bøe & Lepsøy Utbygging AS har selskapet også som oppgave å erverve tomteområder, regulere og planlegge områder for utbygging eller erverve interessante prosjekter samt planlegge konkrete boligprosjekter og deretter selge og bygge boliger. Selskapet er etablert i 2078.

   

  I Markedssammenheng vil en fortsette å benytte logo og navnet Bøe & Lepsøy Utbygging AS for denne delen av virksomheten.

 • 25,orig

  A/Stab AS skal levere flerfagelig konsulenttjenester innen bygg- og eiendom og tilbyr rådgivere innen eiendomsutvikling, arealplanlegging, prosjektadministrasjon, bygg-teknisk prosjektering, brannteknisk prosjektering for bolig- og næringsbygg og byggesaksbehandling for private aktører. Selskapet ble etablert i 2002. Besøk selskapet på www.astab.no

   
   
 • 6,orig

  Os Knuseverk AS holder til i Hagavik og driver innen knuseverk, utvinning fra grus- og sandtak og utvinning av leire og kaolin. Selskapet ble etablert i 1978.

 • 24,orig

  Bøe & Lepsøy AS er moderselskap til selskapene over og ble etablert i 1939 som et byggmesterfirma.